The Sharp Project, Manchester

Client: Manchester City Council

Role: Architectural and Masterplanning

Gallery

Videos

PRP were novated to Bramall Construction to convert the former ¼ million sqft. complex Sharp warehouse into a new centre for digital content production that provides affordable and flexible space with an easy in/easy out ethos.

The Sharp Project is about Manchester playing its role in nurturing the digital entrepreneurs of the future. It is bringing together talented starters, young entrepreneurs and established professionals to develop and prototype their ideas by providing space with huge connectivity to the digital world.

The design utilises the dramatic space of the warehouse to create state of the art facilities including a new administration suite, cafe, winter garden and studio spaces. PRP proposed and created innovative starter offices by designing a fully fitted out prototype converted recycled shipping container.

This site uses cookies to help make it more useful and reliable. Some may have already been set. By using our website or by dismissing this message you accept our use of cookies. Read more about managing cookies.

Don't show again [X]